Велвет спрей, с който да направите кадифен ефект върху замразени десерти, сладоледи, мусове, шоколад и др.
Спрейовете съдържат само висококачествено какаово масло.
Начин на употреба:
Съхранявайте на стайна температура
20-25 °C, 2 часа преди употреба.
Разклатете добре и загрейте флакона
в топла вода между 25-35 °C.
Напръскайте хомогенен слой върху добре
охладената повърхност от разстояние 20 - 25 см.
Препоръчителното време за
декорация преди консумация е 4 часа.
След употреба обърнете флакона с главата надолу и напръскайте няколко секунди за почистване.
Почистете накрайника с топла вода,
ако не пръска равномерно.
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!
Производител: Cake-Masters (Германия)