Разнообразие от спрейове за декорация, оцветяване и глазиране на торти и десерти.
Какво представлява Велвет спрей за декорация на десерти?
Велвет спреят се използва в сладкарството за придаване на кадифена текстура на различни десерти и сладкиши.
Ефектът на велвет се постига чрез образуване на мек слой, който наподобява текстурата на велур, която придава допълнителна визуална привлекателност на сладкишите.
Велвет спреят се предлага в различни цветове, което позволява да се създават интересни и креативни дизайни.
Начин на употреба на Велвет спреят?
Съхранявайте на стайна температура 20-25 °C, 2 часа преди употреба.
Разклатете добре и загрейте флакона в топла вода между 25-35 °C.
Напръскайте хомогенен слой върху добре охладената повърхност от разстояние 20-25см.
Препоръчителното време за декорация преди консумация е 4 часа.
След употреба обърнете флакона с главата надолу и напръскайте няколко секунди за почистване.
Почистете накрайника с топла вода, ако не пръска равномерно.
За какви десерти може да се ползва Велвет спреят?
Подходящ е за декориране на торти, студени кремове, мусове, сладоледени десерти, шоколад и други.
Използването на велвет спрей в декорирането на десерти може да придаде по-елегантен и изискан вид и да ги направи по-атрактивни.