ПРИНТ ЦЕНТЪР виж продукти

СПРЕЙ ОЦВЕТИТЕЛИ

Разнообразие от спрейове за декорация, оцветяване и глазиране на торти и десерти.

 

Какво представлява Велвет спрей за декорация на десерти?

Велвет спреят се използва в сладкарството за придаване на кадифена текстура на различни десерти и сладкиши.

Ефектът на велвет се постига чрез образуване на мек слой, който наподобява текстурата на велур, която придава допълнителна визуална привлекателност на сладкишите.

Велвет спреят се предлага в различни цветове, което позволява да се създават интересни и креативни дизайни.

 

Начин на употреба на Велвет спреят?

Съхранявайте на стайна температура 20-25 °C,  2 часа преди употреба.

Разклатете добре и загрейте флакона в топла вода между 25-35 °C.

Напръскайте хомогенен слой върху добре охладената повърхност от разстояние 20-25см.

Препоръчителното време за декорация преди консумация е 4 часа.

След употреба обърнете флакона с главата надолу и напръскайте няколко секунди за почистване.

Почистете накрайника с топла вода, ако не пръска равномерно.

 

За какви десерти може да се ползва Велвет спреят?

Подходящ е за декориране на  торти, студени кремове, мусове, сладоледени десерти, шоколад и други.

Използването на велвет спрей в декорирането на десерти може да придаде по-елегантен и изискан вид и да ги направи по-атрактивни.

 

велвет спрей

Подреди по
Филтри
Марки
Сладкарски Аромати
Цена