Приготвяне: Смес за дантела за торта.
1. Поставете 100 г смес за дантели и 100 мл вода в купа.
2. Разбийте всички съставки до гладка маса.
3. Разпределете масата равномерно с шпатула върху силиконово килимче за дантела. Уверете се, че всички части на шаблона са запълнени, след това използвайте шпатула и внимателно махнете цялата излишна смес.
4. Печете за 10-11 минути на 100°C. След като силиконовото килимче се охлади, внимателно извадете дантелата от формата с помощта на шпатула.
Можете също така да оставите сместта да изсъхне една нощ, без да печете.
Необходими са ви приблизително 35 g готова маса за постелка 8 x 40 cm и приблизително 70 g за постелка 20 x 40 cm.)
Съдържание: Захар, царевично нишесте, картофено нишесте, глюкозен сироп, малтодекстрин, емулгатор: E471; сгъстител: E401, E415; регулатор на киселинността: Е 339, Е 415; багрила: Е 170; вкусове. Може да съдържа следи от МЛЯКО, ЯЙЦЕ; СОЯ и ЯДКИ. Без глутен, без лактоза, без азо и без консерванти.
Произведено в Германия.