Пригответе бързо и лесно
вкусен Страчатела Кекс
със сместа на Cake-Masters!
Съдържание на опаковката:
- 375 гр смес за печене
- 75 гр какаова глазура
- 15 гр шоколадови люспи
Необходими продукти:
- 375 гр суха смес за страчатела кекс
- 150 гр меко масло на стайна температура
- 3 яйца (размер М - около 150гр.)
- 60 мл мляко 1,5% масленост
- 50 мл сметана (по желание за глазурата)
Основна рецепта:
1. Изсипете сместа в голяма купа и добавете 150 гр меко масло, 3 яйца, 60 мл мляко.
2. Разбийте съставките с миксер за кратко на ниска степен, а после на най-висока скорост до получаване на гладко тесто. Добавете шоколадовите люспи и разбъркайте.
3. Загрейте фурната на 170°C горен и долен реотан.
4. Разсипете сместа в намазнена и набрашнена форма за печене.
5. Печете за около 45-60 минути до суха клечка.
Декорация:
1. Преди да нанесете шоколадовата глазура оставете кекса да изстине напълно.
2. За хрупкава глазура поставете плика във вряща гореща вода за около 10 минути. След това разрежете плика и намажете течната глазура върху тортата
3. За мека шоколадова глазура, която не се начупва при разрязване, сложете сметаната да заври, махнете тенджерата от котлона и разтворете глазурата в нея. Охладете за прибл. 1 час и след това намажете тортата.
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!
Производител: Cake-Masters (Германия)