Основна рецепта:
1. Изсипете сместа в голяма купа и добавете 70 г белтък.
2. Разбийте съставките за около 3-4 минути на висока скорост.
По желание може да оцветите сместта с гел боя.
3. Изсипете сместа с лъжица в сладкарски пош.
4. Разсипете сместа във формата за макарони и я оставете да почине около час.
5. Загрейте фурната до 130°C (с вентилатор) или 140°C (горна и долна топлина).
6. Печете във фурната за 18 минути.
Внимателно извадете макароните от формите, след като се охладят.
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!
Производител: Cake-Masters (Германия)