СЛАДКАРСКИ ОЦВЕТИТЕЛИ

 

Какво представляват сладкарските оцветители?

Сладкарските оцветители са специално разработени бои за хранителни цели. Те се използват в сладкарството за оцветяване на различни видове сладкиши, торти, кремове, глазури, шоколади, сладоледи и други. Оцветителите могат да бъдат от различен тип и произход. Предлагат се в различни форми като -  течни, гелови, прахови, което позволява да ги използвате в зависимост от конкретните нужди и спецификите на рецептите.

Ние от BOICHKA.BG  Ви предлагаме разнообразие от висококачествени сладкарски оцветители

100% отговарящи на всички европейски норми и изисквания.

бои

 

Видове сладкарски оцветители?

Прахообразната боя  представлява чист синтетичен оцветител, който е подходящ за рецепти, чувствителни към течности (напр. захарен памук). С тази боя може да постигнете висококонцентриран, интензивен и наситен цвят с минимално количество.

С помощта на Геловата боя и Течния гелов оцветител може да се придава от лек нюанс до наситен цвят. Степента на оцветяване зависи от вложеното количество и желаният ефект. Широко спектърни сладкарски оцветители, подходящи за айсинг, кремове, фондан и много други.

Боята за шоколад (или т.нар. масло-разтворим оцветител) е особено подходящ за оцветяване на шоколад, какаово масло, маслен крем, сметана и други продукти на маслена основа. Предлага се в два варианта – течен и сух масло разтворим оцветител.

Течният оцветител е специално разработен за Airbrush система, но може да се използва също и за оцветяване на кремове, сладоледи, блатове. Заради течната си консистенция е изключително лесна за употреба и предпочитана в определени случаи.

Дъстовите оцветители са вид прахообразен оцветител, който се използва за придаване на нюанс и повърхностно оцветяване и рисуване върху фондан или други гладки и сухи повърхности.

Дъстовите и перлените бои металик представляват прахообразна металическа боя за храни и декорация на торти. Използват се, за да придадат по-бляскав вид на бутиковите десерти.

Течните металици представляват течна металическа боя за храни и декорация на торти, специално разработена за система Airbrush.

Неоновата боя е с полутечна гелова консистенция. При оцветяване на желания продукт с нея ефекта може да се види  само под ултравиолетова светлина на тъмно.

сладкарски бои

 

 

 

 

Подреди по
Филтри
Марки
Сладкарски Аромати
Цена