Какво представляват сладкарските аромати?
Сладкарските аромати са концентрирани съединения от съставки, които се използват, за да придадат атрактивен аромат на десерти и сладкиши. Те представляват важен компонент в изработката на сладки изделия и служат за подчертаване на вкусовете и усещанията. Сладкарските аромати се използват в различни форми, като най-често срещаните са течните есенции.
За какви сладкарски изделия са подходящи сладкарските аромати?
Могат да бъдат използвани в торти, сладоледи, бисквити, пудинги, шоколадови изделия, напитки и много други сладкиши, за да се създаде и подчертае желаният вкус и аромат.
Начин на употреба на сладкарски аромати с марка „Marinoff“?
Сладкарските аромати с марка „Marinoff“ са висококачествени, концентрирани и термоустойчиви при печене. Подходящи за влагане във всякакви сладкарски изделия и не само. Доза на влагане: 1 гр. аромат (22 капки) за 1кг. готов продукт.