Приготвяне: (Основна рецепта: 500 г кралска глазура, 75 мл вода)
Разбъркайте половината от сместа с вода с миксер или кухненски робот с груба бъркалка за около 3 мин. Добавете останалия прах и разбъркайте за още 3 минути.
За фиксация или за джинджифилови къщички използвайте 5-10 мл по-малко вода.
За "по-тънки" глазури използвайте 5-15 мл повече вода (при декорация на бисквитки).
Можете да се използва за направа на цветя и много други декорации. Подходящ и за глазиране на сладкиши, както и за закрепване и декориране на джинджифилови къщички. Сместа подлежи на оцветяване с хранителни бои.
Съдържание: Захар, ПИЛЕШКИ ПРОТЕИН, подкислител: лимонена киселина.
Произведено в Германия.