Колко фондан ми е нужен за да покрия торта? Какъв фондан да избера? Как се съхранява фондан? Как се работи с фондан?
прочети ощеСладкарски принтер – какво представлява? От къде можем да си го купим? Как се настройва за работа? Какви консумативи да ползваме? Предимства и недостатъци? Как се подържа? Ако отговорите на тези въпроси ви вълнуват, значи написаното в редовете по-долу е за вас!
прочети ощеСладкарска гел боя? Прахообразен оцветител? Дъстове, глитери, течни металици? Какво представляват и каква е разликата между тях?
прочети ощеЗнаете ли какво представляват “Е-тата”? Какви видове от тях познавате? Защо хората се страхуват от „Е-тата в храната“? Възможно ли е приготвянето на храни без Е-та?
прочети още