Чисто Какаово Масло Callebaut MYCRYO
под формата на микропрах.
Какаовото масло се използва за направа на шоколади и редица ястия в кулинарията.
Добавянето на какаово масло ще придаде на шоколада повече блясък и здравина.
Дозировка 1% от общото тегло на шоколада.
Предимства:
- 100 % Растителна натурална мазнина
- Забавя оксидацията на съставките
- Устойчивост на високи температури (до 200°C)
- По-добри и по-здравословни резултати от пържените продукти
- Добавяйки MYCRIO към разтопения шоколад, получавате перфектна кристализация
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!