Какво представлява инвертната захар?
Инвертната захар е направен от глюкоза и фруктоза. По-сладка е от обикновената захар и е по-малко склонна да кристализира.
Приложение на инвертната захар в сладкарството:
- овлажняващ ефект, задържа продукта по-дълго свеж от вътре
- прави продуктите по-гъвкави и удобни за работа, придава блясък и гладкост
- за подслаждане и подсилване на вкуса на различни видове сладкарски изделия и напитки
- за добавяне в десерти, предназначени за съхранение при ниски температури (сорбета)
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!
Производител: Cake-Masters (Германия)