Сухия яйчен белтък се приготвя чрез изсушаване на белтъци от пресни кокоши яйца, отговарящи на всички изисквания и регламенти на ЕС.
Подходящ и много практичен за сладкарски и хлебни изделия.
Приложение:
- целувки
- сладкиши
- кремове
- френски макарони
- роял айсинг и други.
За направа на роял айсинг смесвате:
- 36 гр. яйчен белтък на прах
- 200 гр. пресята, фина пудра захар
Разбива се на ниски обороти около 5 мин., добавете няколко капки лимонов сок.
Разреждате се с преварена вода за получаване на различна гъстота на айсинга.
Без ГМО! Не е за директна консумация!
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!
Производител: Слай комерс ООД