Сухия яйчен белтък се приготвя чрез изсушаване на белтъци от пресни кокоши яйца, които отговарят на всички изисквания и регламенти на ЕС. Сухия яйчен белтък е подходящ и много практичен за сладкарски и хлебни изделия.
Приложение: Нуга, целувки, сладкиши, кремове, френски макарони, роял айсинг и други.
За да направите роял айсинг смесете 10 гр. бял яйчен прах, 60 гр. вода, 300-500 гр. пудра захар и изцеден сок от лимон. Получената смес може да бъде оцветена по избор.
Състав: Захар, белтък на прах, модифицирано нишесте, (Е414), (Е330), сол, стабилизатори: (Е466), (Е412).
Указания за употреба: Яйчен белтък, пудра захар и вода в съотношение 1:1:1.
Не е за директна консумация!
Производител: Слай комерс ООД