Глюкоза (глюкозен сироп) е прозрачна маса с интензивна сладост без примеси. С широко приложение в сладкарството.
Загрейте глюкозния сироп до 50ºС , тогава се втечнява и е по-удобен за работа.
- Предотвратява кристализацията на захарта в продукта.
- Естествен консервант.
- Прави продуктите по-гъвкави и удобни за работа.
- Придава блясък и гладкост.
Приложение:
- за подслаждане на различни видове сладкарски изделия и напитки
- за направа на еластична гумирана паста
- за направа на шоколад за моделиране
- за добавяне в роял айсинг за по-голяма еластичност
- за добавяне в сладка и конфитюри
- за добавяне в десерти, предназначени за съхранинеи при ниски температури (сладолед)
Съдържание: глюкозен сироп 100%
Произведено в ЕС.