Приложение на глюкозата в сладкарството:
- предотвратява кристализацията на захарта в продукта, естествен консервант
- прави продуктите по-гъвкави и удобни за работа, придава блясък и гладкост
- за подслаждане на различни видове сладкарски изделия и напитки
- за добавяне в роял айсинг за по-голяма еластичност
- за добавяне в десерти, предназначени за съхранинеи при ниски температури (сладолед)
- за направа на шоколад за моделиране
Загрейте глюкозата до 50ºС , тогава се втечнява и е по-удобена за работа.
Без ГМО!
За Консултация и Поръчка
свържи се с нас на 0899 66 79 20
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150 лв до 3 кг до офис на Спиди или Еконт.
* Доставяме до 48 часа от направена поръчка!
Производител: Cake-Masters (Германия)