Фото декори

Фото декори

Предлагаме на вашето внимание красиви принтирани Фото Декори с висококачествени ядливи мастила върху вафлена и фонданова хартия за декориране на торти, мъфини, бисквитки. Използваните ядивни мастила отговарят на Европейските стандарти и са от най-висок клас. 

Предлагаме изработване на Фото Декори с картинки и тема по ваш избор, без допълнително оскъпяване на цената за лист.


Цена на 1бр принт А4 върху:  

- фонданова хартия - 5,50 лв

- вафлена хартия - 3,50 лв

Възможна е промяна на размерите и дизайна на фотодекора по Ваш избор и желание, без допълнително оскъпяване.

Колко бисквитки се събират в един лист А4?

- 12 бр. картинки с размери 6 см. 

- 20 бр. картинки с размери 5 см. 

- 24 бр. картинки с размери 4,5 см. 

- 24 бр. картинки с размери 4 см. 

- 30 бр. картинки с размери 3 см. 

Очаквайте скоро всички готови дизайни във фейсбук страницата на boichka.bg.

Инструкция за употреба върху Вафлена хартия:

Вафлената хартия се полага върху шоколад, фондан, маслен крем или сметана с много ниско съдържание на вода, за да се избегне деформация на декора. С помощта на шпатула се нанася тънък слой студено желе (фарситура) от страната, на която няма печат или върху основата на тортата. Поставя се хартията върху тортата и леко се притиска. Отново с помощта на шпатула се намазва студено желе (фарситура) върху декора, като се внимава да не се размаже картинката.

 Инструкция за употреба върху Фонданова хартия:

Всеки лист от тази хартия е върху подложка. Преди да сложите принт декора отлепете от подложката. Ако не се отлепва лесно, поставете във фризера за около 10-15 секунди и опитайте отново.
Навлажнете принт декора с малко вода (от страната, на която няма печат) и залепете върху тортата, която предварително сте покрили с фондан. Не поставяйте върху бита сметана, тя ще доведе до разтапяне на хартията!Използване на безцветно желе не се налага. 

Подреди по