За нас
За нас

       Здравейте, ентусиасти, любители и професионалисти в сладкарството!  

 

      Добре дошли в моята сбъдната мечта -  онлайн магазин за сладкарски материали – BOICHKA.BG!

 

    Нека разкажа за себе си. Казвам се Петя и съм счетоводител по образование, но сладкар по душа. През 2019г., след раждането на първото ни дете и последвалия „COVID-19“, започнах да отделям повече време на кулинарията – и по-конкретно приготвянето на домашни сладкиши, сурови бонбони, бисквитки и дребни сладки. Неусетно новото хоби ме завладя изцяло и започнах да експериментирам с различни продукти и идеи.

 

   През 2020 г. се захванах да реализирам моята мечта - създаването на сладкарски магазин – с фокус към боите и ароматите. До такава степен бях погълната от това, че успях да увлека и мъжът ми Георги, който изключително много ми помага и подкрепя.

 

   Най-големият ни партньор е Петьо Маринов /фирма Слай комерс ООД/. Като негов ексклузивен официален дистрибутор през 2021 г. се появи на бял свят  онлайн магазин BOICHKA.BG. Интересът към продуктите се оказа много по-голям от колкото очаквахме. Родиха се нови идеи и асортимента ни се разшири двойно.

 

   Към днешна дата смело мога да кажа, че това е семеен бизнес и за нас е изключително важно да запазим високото качество, както на продуктите ни, така и на услугите, които предлагаме. Ценим високо вашата обратна връзка и не спираме да се подобряваме и развиваме. Стремим се да предлагаме качествени продукти на разумни цени и да разширяваме асортимента си в полза на Вас - професионални и хоби сладкари.

 

   Благодарим Ви, че избрахте нас!

 

   С пожелания за сладки творчески моменти и споделени вкусни изкушения!